Olyckan inträffade i lördags morse på en byggarbetsplats längs Mustanggatan i Barkarbystaden, norra Stockholm.

– Det var en man som ramlade från en hög höjd, om det var ett tak eller en byggnadsställning vet jag inte, men han avled tyvärr, säger Magnus Nilsson, kommunpolis i Järfälla till StockholmDirekt, som var först med att rapportera om olyckan.
Platsen är avspärrad i väntan på besök av Arbetsmiljöverket.

– Vi har genomfört en teknisk undersökning och avvaktar nu resultatet av den. Vi söker även vittnen som vi vill höra. Sedan kommer arbetsmiljöverket att besöka arbetsplatsen idag, säger Åsa Wallentin, presstalesperson på polisen i Stockholm, till Byggnadsarbetaren.
Mannen ska enligt uppgifter vara hemmahörande i Litauen och polisen vet inte i nuläget om han har anhöriga i Sverige, men de uppger för StockholmDirekt att de jobbar på att nå anhöriga i Litauen.

Anna Norling