Håller helt och hållet med Lars-Erik Petterssons frågor kring hanteringen om demokratin inom förbundet.

Per-Håkans svar ger ingen bild över varför beslutet fattades. Har VK1 problem eller bekymmer med sina pensionärer så får man väl lösa det på hemmaplan och inte som nu låta det gå över till förbundets ALLA pensionärer. Det kanske Kjell Lindberg VK1 kan förklara!

Om det finns något förbund inom LO som har gjort medlemmar ”rösträttsbefriade” så kanske det finns någon bakomliggande orsak?!

Jag har varit medlem i Elektrikerförbundet i 55 år, jobbat fackligt på Emil Lundgren, Göteborg som styrelseledamot i 37 år och är fortfarande aktiv inom politik och facket men jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva den här Demokratifrågan inom ”mitt” förbund.

Morgan Bodin,
(Göteborg 2018-08-26)

LÄS MER PÅ ÄMNET: