Du medverkar i det senaste avsnittet av Sofias änglar i Kanal 5. Hur kommer det här sig?

– Vi var där för att hjälpa en familj, där pappan blivit sjuk. Det var jag och min kollega Simon Larsson som var med från vårt företag. Inspelningen pågick i tre dagar, och allt flöt på bra. Jag bor i samma område som den här familjen.

Gruppbild: Mikael Andersson, Patric Nelson och Sebastian Brandt med HRF:s emblem i bakgrunden

Covid-19

Elektrikerna hjälper HRF: ”Det handlar om solidaritet”

Nyheter

Berätta om inspelningen!

– Den var för ungefär tre månader sedan. Framförallt var det familjens kök som skulle renoveras. De ville att vi skulle jobba på som vanligt, och så gjordes det några intervjuer med oss som jobbade. Alla yrkesgrupper hjälptes åt, så det flöt på bättre än vad jag trodde det skulle göra. Anledningen till att Sofias änglar gjorde det här programmet var att pappan i familjen drabbades av en hjärntumör strax efter att de flyttat in i ett nytt hus.

Alla yrkesgrupper hjälptes åt, så det flöt på bättre än vad jag trodde det skulle göra.

Denniz Sjögren, Lykil El i Eskilstuna

Brukar du titta på programmet?

– Förut, när det var nytt. Nu tittar jag inte lika ofta. Sofia var inte med under vår inspelning, hon var med i ett annat program och seglade över Atlanten då. Men Johnny och Mattias var med, och de var som två vanliga killar, schyssta.

Hur var det att vara med i Sofias änglar?

– Man blir ju emotionellt engagerad, så det kändes ju jäkligt bra att vi var där och hjälpte till.

Sofias änglar

Programmet där Denniz och Simon från Lykil el medverkar sänds på Kanal 5 den 1 april 21.00. Därefter går det att se på Dplay.

Denniz Sjögren och Simon Larsson från Lykil el i Eskilstuna under inspelningen av Sofias änglar.