Det är dags att ta tillbaka kontrollen och städa undan fusk och kriminalitet på svensk arbetsmarknad. Socialdemokraterna går till val på en politik som visar landets elektriker respekt.

Mot oss står ett högerkonservativt block som öppnar dörren på vid gavel för superrika riskkapitalister i välfärden, fler privatiseringar och mer slarv.

Vi vet att vårt Sverige kan bättre.

I åratal har Moderaterna och Sverigedemokraterna slagits med näbbar och klor för att blockera viktiga förslag som skulle göra livet bättre för yrkesskickliga arbetare i vårt land.

En kamp för vanligt folk

När vanligt folk kämpar mot höjda priser på mat och drivmedel slår de dövörat till. M vill sänka a-kassan och försämra sjukförsäkringen samtidigt som de fortsätter sin skattesänkarpolitik för att gynna de riktigt rika.

Och gång på gång vänder de högerkonservativa Sveriges pensionärer ryggen.

De högerkonservativa vänder Sveriges pensionärer ryggen.

Jag är stolt över att Socialdemokraterna drivit igenom ett förslag som ger en miljon pensionärer upp till tusen kronor mer i månaden, trots hårt motstånd från Jimmie Åkesson och Ulf Kristersson.

Vår politik gör skillnad och i augusti kom första utbetalningen. Nu fortsätter vi ta kampen för vanligt folk!

Vänd på varje sten

Socialdemokraterna går till val på att bryta segregationen och vända på varje sten för att knäcka gängen. För varje krona vi lägger på fler poliser ska minst en krona gå till det förebyggande arbetet.

Utspelen från M och SD ekar tomma – de pratar om hårdare tag men blundar för den segregation som göder brottsligheten. Det duger inte.

Ett tryggare samhälle kräver en bättre skola.

Ett tryggare samhälle kräver en bättre skola. Med gemensamma krafter kan vi stoppa vinstuttagen. Nu har vi en chans, en sista chans, att göra upp med marknadsskolan. M och SD vill gå i motsatt riktning.

När det nyligen kom fram att friskolemiljardären Peje Emilsson brukar sms:a Ulf Kristersson när han varit ”duktig” var väl ingen direkt förvånad.

Det är riskkapitalisternas vinster som står i fokus för Moderaterna – inte skolbarnen.

Starka avtal och bra villkor

Några få dagar återstår till valdagen – låt oss använda dem väl! Valet är viktigt – det handlar om vilket Sverige vi ska leva i.

Medlemmarna i Elektrikerna står i frontlinjen för en nödvändig klimatomställning med stora satsningar på hållbara boenden och nya industrier. Starka kollektivavtal och bra villkor är nyckeln när Sverige ställer om.

Medlemmarna i Elektrikerna står i frontlinjen för en nödvändig klimatomställning med stora satsningar på hållbara boenden och nya industrier.

Vi vill att de regionala skyddsombuden får ökade befogenheter att säkerställa ordning och reda på arbetsmarknaden. Men till och med där sätter sig SD sig på tvären – de vill avskaffa de regionala skyddsombuden helt.

Vilka som styr Sverige efter 11 september gör skillnad. Just nu är det mycket jämt i opinionen och jag lovar att göra allt jag kan för att Magdalena Andersson ska bli statsminister, inte i tio månader, utan i minst tio år.

Engagera dig i valrörelsen du med. Tillsammans blir vi ännu starkare!