• Bild: Pixabay

Från och med 1 november 2018 ingår MTM Hiss i Midroc Electro AB.

Enligt ett pressmeddelande från Midroc Electro är förvärvet strategiskt viktigt rent geografiskt, då MTM Hiss huvudsakligen är verksamt i Dalarna. Midroc Electro har i dagsläget ca 40 medarbetare inom hissverksamhet på orterna Umeå, Sundsvall, Söderhamn, Gävle och Karlstad.

LÄS ÄVEN: SSAB döms till tre miljoner för grovt arbetsmiljöbrott

– Vi kände direkt när vi träffades att MTM passade väldigt bra in i vår företagskultur och vår strategi att utvecklas inom både service, underhåll och nyinstallation av hissar, rulltrappor, portar och telfrar till kunder inom fastighetsbranschen och industrin, säger Charles Andersson i pressmeddelandet.

De tidigare ägarna kommer att finnas kvar inom verksamheten.

Anna Norling
anna.norling@mittmedia.se