• Foto: Robbin Norgren (Bilden är tagen i ett annat sammanhang)

Under helgen drog stormen Knud fram över södra och sydöstra Sverige. Något som ledde till strömavbrott på flera håll. Under arbetet med att åtgärda ett strömavbrott i Fjärås, söder om Kungsbacka, skadades an man i 45-årsåldern allvarligt.

Enligt P4 Halland fick mannen ett fallande träd i huvudet. Mannen fördes till sjukhus med ambulanshelikopter. Skadorna ska vara livshotande.

LÄS ÄVEN: Elektriker skadad i allvarlig klämolycka

Mannen arbetade för Vattenfall, som i en intervju med P4 Halland säger att de jobbar stenhårt med säkerheten, men att det är ett farligt arbete.

– Det är tragiskt att sånt här ska inträffa och att det inträffar under tjänsteutövning. Våra tankar går till familjen och hans kollegor som upplever en svår tid just nu, säger Peter Stedt på Vattenfall till P4 Halland.