• Bild: Tomas Nyberg/Montage: Chris Smedbakken

Två Linköpingsbor kandiderar till att efterträda Ulf Carlsson som andre vice ordförande i Elektrikerförbundet: Pontus Boström, ombudsman för region Mitt och Niklas Enström, förbundets internationellt ansvarige.

Förbundets nuvarande andre vice ordförande, Ulf Carlsson, går i pension, och under förbundsmötet i maj ska hans efterträdare utses.

LÄS ÄVEN: Intervju med Niklas Enström

När sista nomineringsdagen, 1 april, löpte ut hade två nomineringar kommit in. Regionombudsman Pontus Boström och förbundets internationelle ansvarige Niklas Enström har båda sagt ja till att kandidera.

LÄS ÄVEN: Intervju med Pontus Boström

Det centrala valutskottet har möjlighet att lägga till fler nomineringar innan förbundsmötet.

Anna Norling
anna.norling@mittmedia.se