• Ledande montören Johnnie Olsson och Mathias Norrback från Midroc Electro, samt Mikael Fagerlind och Daniel Harrysson Omberg på Caverion i Skövde. Foto: Morgan Andersson

  • Ledande montören Johnnie Olsson och Mathias Norrback från Midroc Electro håller på med Kvarteret Gulsparven i Trollhättan. Foto: Morgan Andersson

  • Caverion i Skövdes montörer på KSS Mikael Fagerlind och Daniel Harrysson Omberg. Foto: Morgan Andersson

  • Foto: Morgan Andersson

INSÄNT

Morgan Andersson, ombudsman för Region Väst i Skaraborg, har besökt några elektriker på arbetsplatser i regionen. Här berättar han lite om besöken.

Ledande montören Johnnie Olsson och Mathias Norrback från Midroc Electro håller på med Kvarteret Gulsparven i Trollhättan.

164 nya hyresrätter fördelat på 7 olika 6 våningshus och 2 radhuslängor. I ett av sexvånings husen blir det trygghetsboende med 22 lägenheter.

LÄS ÄVEN: Besök hos Assemblin-montörerna i Juvelen

Ny förskola byggs i anslutning till boendet. Montörerna visar runt ombudsmännen Morgan Andersson och Anders Eriksson för lite frågor om ackord och avtalet.

Caverion i Skövdes montörer på KSS Mikael Fagerlind och Daniel Harrysson Omberg får vinterbesök av Morgan Andersson för genomgång av ett av montörerna stripsat installationsavtal.

Text och bild: Morgan Andersson

Vill du också få in något i tidningen? Klicka här!