• Foto: Pixabay/Elektrikerförbundet; Montage: Chris Smedbakken

Elektrikerförbundet har över 25 000 medlemmar runt om i landet och vi på redaktionen vill väldigt gärna lära känna er bättre. Därför kommer vi med jämna mellanrum presentera en medlem som har något spännande att berätta om sig själv eller sitt liv.

Nu vill vi ha er läsares hjälp! Hör av er till oss och nominera en eller flera medlemmar som du tycker skulle passa för oss att träffa och skriva om i tidningen.

Kanske du känner någon som genomfört en intressant personlig resa, är basist i ett häftigt band, håller på med ett engagerande projekt eller ägnar sig åt volontärarbete på fritiden – eller något annat du tycker att vi borde skriva om.

Eller kanske det är du själv som har väggarna tapetserade med en enorm samling av sällsynta punkvinyler? Alla historier är av intresse!

LÄS ÄVEN: Skriv en insändare till Tidningen Elektrikern

Hör av er till oss via Facebook eller på elektrikern@daladem.se med en motivering till varför du tycker att just din kandidat borde presenteras lite närmare. Bifoga även kontaktuppgifter till dig och den nominerade, så att vi kan komma i kontakt med er.

Vi på redaktionen ser fram emot att få tillfälle att möta fler spännande och intressanta förbundsmedlemmar!

Christina Smedbakken
christina.smedbakken@mittmedia.se