• Den gula boken, här i form av tårta. Foto: David Aura

INSÄNT – Borlänge

Det blev ATL-tårta när klubben på Bravida Södra Dalarna höll styrelsemöte i Borlänge. Här blev överskottet i kilo på installatörernas kroppshydda.

I Verksamhetskrets 21 står ackordet ofta på dagordningen. Just nu går det bra, dessutom. I alla fall om man tittar på statistiken.

LÄS ÄVEN: INSÄNT: Fackligt samarbete vid storbygge i Grums

Ser nu en ökning i volym från 38 000 mätta timmar till 140 000 mätta timmar. Vi försöker lyfta frågan vid alla tillfällen som ges och sy in den i den generella verksamheten.

LÄS ÄVEN: INSÄNT: ATL-vinnare firade med bowling

Extra tydligt blir det när Bravida Södra Dalarna håller styrelsemöte på avdelningskontoret i Borlänge. Där åker inte bara ATL-listan upp på bordet för diskussion utan även till syftet av förtäring!

Man firar framgången med en ATL-tårta! Det är praktiskt bakverk, som inte bara ger mätta timmar, utan även mätta medlemmar.

LÄS ÄVEN: ”Vi måste utveckla ATL-listan med hissobjekt”

Den är också enkelt uppbyggd utav olika delar. Precis som originalet. Tårtans syfte är heller inte svårt att lista ut. Den är lätt tillämpligt.

Med rätt verktyg och noga studerande av innehållet kan den lätt lämna efter sig ett överskott. Denna gång, till skillnad från originalet, uttryckt i kilo!

David Aura