• Vad har du i matlådan i dag? Dela med dig till oss på tidningen Elektrikern och vinn en biobiljett!

  Vad har du i matlådan i dag? Dela med dig till oss på tidningen Elektrikern och vinn en biobiljett!

  Varje arbetsdag kräver näringsintag. Gärna ska det smaka någorlunda gott, gärna ska det vara enkelt att laga. Många svenskar tar med sig lunchen i en matlåda. Så även vi. Här ser ni redaktionens matlådor en vanlig vardag i september.

  Nu vill vi se era.

  Fota och skicka in bilden till oss på elektrikern@daladem.se eller bifoga bilden i en kommentar på vår Facebooksida: Tidningen Elektrikern.

  Skriv vad det är i lådan, era namn, bostadsort och var ni arbetar någonstans. Alla bidrag behöver vara inne senast 3 oktober. De vinnande matlåde-bilderna kommer att publiceras i påföljande pappersutgåva av Tidningen Elektrikern.

  Vi väljer ut tre bilder som vinner varsin biobiljett.