• Joel Larsson ny VK-ledare för VK 9. Foto: Tomas Nyberg Foto: Tomas Nyberg

Joel Larsson från Västerås har valts som ny VK-ledare för verksamhetskrets 9, VK 9.

Verksamhetskretsen omfattar Uppland, Västmanland, Närke och Södermanland.
Den tidigare VK-ledaren David Fernhed utbildar sig för att bli ombudsman inom Elektrikerförbundet och lämnar därför sitt uppdrag.

Joel Larsson har under de senaste åren suttit med i det VU som leder VK 9. Han är också nationellt ungdomsansvarig inom Elektrikerna.
– Jag är otroligt tacksam och glad över detta enorma förtroende, men jag känner ingen oro, utan jag känner mig väldigt taggad och glad inför denna uppgift. Jag ser också att vi blir fler förtroendevalda, fler ackordsuppsökare och fler skolinformatörer. En mycket rolig utveckling som vi kan till stor del tacka förra verksamhetsledaren David Fernhed för, skriver Joel Larsson på Facebook.

Per Eklund
per.eklund@daladem.se