• Olle Strömberg, MunkedalInfratek– Det har varit problem med behörighetsfrågan. Den blir glasklar nu. Viktigt att informera anläggningsinnehavare. Många som inte vet vad som gäller. Blir nog bra för etablerade företagare, medan fuskare får det svårare. Det är bara positivt. Foto: Per Eklund

  • Ninni Blom, TyresöIkett Bemanning– Tror inte chefer kan se ner på oss på samma sätt. Jag tror att småskuttar som inte har riktig kontroll kan försvinna. Sen kan det bli problem att vända skutan. Foto: Per Eklund

  • Mats Stenborg, GöteborgCaverion– Jag tror lagen är bra. Och att företaget blir ansvarigt. Det blir större krav på företaget. Tar nog tid innan det funkar. Foto: Per Eklund

  • Kjell Lindberg, StockholmK4– Det som slagit mig är anläggningsinnehavarens ansvar. Under fyrtio år har de dragit ner på drift och underhåll. Anläggningarna blir bristfälligare och bristfälligare. Jag har efterlyst att branschen, Eio, Elektrikerna och myndigheter informerar anläggningsinnehavaren. Foto:

  • Åke Persson, FalunFalun energi och vatten– Det blir spännande att se vad ”knuten till” betyder. Det kan väl komma rättsfall. Foto: Per Eklund

  • LÄS ÄVEN: ”För de oseriösa slår det ganska hårt”

    LÄS ÄVEN: Från stark oro till nöjda