Lördag den 5 maj var det dags igen för den årliga innebandyturneringen i Västerås. Det blev elva lag som gjorde upp om titeln i år. Microc från Västerås stod som segrare.

 

Till turneringen kom det lag från Midroc Västerås, Wikmans Uppsala, YIT Nyköping, ELcenter Västerås, SA EL & Säkerhet Västerås, Goodtech Uppsala, Bravida Strängnäs, JONIK Västerås, Bravida Västerås, Data El Örebro och Eltec Köping.

Matcherna spelades 1×20 minuter på tre rinkar i Klövernhallen (Icas gamla rosteri) . Lagen var uppdelade i tre olika grupper där segraren i gruppen gick direkt till kvarts final. Tvåan/trean och fyran i gruppen fick spela åttondelsfinal för eventuellt vidarespel.

Det bjöds på spagetti och köttfärssås till lunch där deltagarna fick lyssna på Paavo Fagerlund från Help advokatförsäkring. Priser delades ut till alla deltagare. Henrik Rääf som har deltagit i samtliga turneringar i alla år, fick hederspris från vk9, en advokatförsäkring från Help i ett år. Även bästa spelaren och den schysstaste spelaren fick pris 1 år advokatförsäkring.

Tredje priset gick till Goodtech som slog Eltec. I finalen mötes ELcenter och Midroc där Midroc stod som slutsegrare.

Text: Tomas Gustafsson
Foto: Joel Larsson 

 


Midroc Västerås segrande lag.

 


Tvåa blev elcenter från Västerås.

 


Goodtech från Uppsala blev trea.