Nu har vi lagt sommaren bakom oss och strax är vi framme vid julen. En högtid med både glädje och sorg. Många sitter ensamma och andra har det tufft att få ihop det med både julklappar och det där lilla extra som tillhör julen.

En tid för eftertanke på hur bra jag och många med mig har det. Vi tar så mycket för givet!

Efter en tuff höst med omorganisation och byte av arbetsuppgifter, arbetskamrater som slutat hos oss för att vi ska vara färre administratörer på vårt kontor. Det är alltid tråkigt när arbetskamrater får gå hem, man har ju jobbat ihop under ett antal år. Vi tillbringar ju mycket av vår tid på jobbet.

Det är alltid tråkigt när arbetskamrater får gå hem, man har ju jobbat ihop under ett antal år. Vi tillbringar ju mycket av vår tid på jobbet.

Ewa Magnusson

Vill önska alla administratörer som lämnat oss Lycka till i framtiden.

Nu får vi som är kvar läras upp med våra nya arbetsuppgifter och även fixa det vardagliga som slingan, post och våra postboxar. En uppgift som inte alltid går ihop och tiden finns inte riktigt till allt känns det som.

Allt är viktigt och alla tycker att just deras behov är prio 1. Man blir både ledsen och känner sig otillräcklig. Man tar jobbet med sig hem och funderar gjorde jag rätt, blev det rätt eller missade jag något.

Just nu känns den kommande julledigheten så välbehövlig för att kunna komma med nya tag inför det nya året.

Vill önska alla en God Jul och Gott Nytt År!