• Foto: Pixabay/Elektrikerförbundet; Montage: Chris Smedbakken

Elektrikerförbundet har över 25 000 medlemmar runt om i landet och vi på redaktionen vill väldigt gärna lära känna er bättre. Därför kommer vi med jämna mellanrum presentera en medlem som har något spännande att berätta om sig själv eller sitt liv.

Nu vill vi ha er läsares hjälp! Hör av er till oss och nominera en eller flera medlemmar som du tycker skulle passa för oss att träffa och skriva om i tidningen.

Kanske du känner någon som genomfört en intressant personlig resa, är basist i ett häftigt band, håller på med ett engagerande projekt eller ägnar sig åt volontärarbete på fritiden – eller något annat du tycker att vi borde skriva om.

Eller kanske det är du själv som har väggarna tapetserade med en enorm samling av sällsynta punkvinyler? Alla historier är av intresse!

LÄS ÄVEN: Skriv en insändare till Tidningen Elektrikern

Hör av er till oss via Facebook eller på elektrikern@daladem.se med en motivering till varför du tycker att just din kandidat borde presenteras lite närmare. Bifoga även kontaktuppgifter till dig och den nominerade, så att vi kan komma i kontakt med er.

Vi på redaktionen ser fram emot att få tillfälle att möta fler spännande och intressanta förbundsmedlemmar!

Christina Smedbakken
christina.smedbakken@mittmedia.se

Maila artikeln Skriv ut artikeln

Kommentarer

Mer Knep & Knåp

Efterlysning: Vilken är din viktigaste valfråga?

Tidningen Elektrikern kommer att intervjua riksdagspartierna inför valet. Vilka frågor vill du att politikerna ska svara på? Det är valår. Ett valår där mycket, kanske mer än någonsin, står på spel. Nu vill vi veta era viktigaste frågor inför valet.

Elektrikerns soliga sommartips!

Vad ska du göra i sommar? Tidningen Elektrikern har sammanställt en lista på soliga tips att sysselsätta sig med! 1. Aktivitet: Turista i din egen stad Det är lätt att bli hemmablind. Att man missar alla guldkorn som finns i den egna kommunen. Ett tips är att besöka ortens turistbyrå, och fråga vad de tycker att du som ”turist” ska besöka. Det kan bli en spännande dag.

Vilken är din viktigaste valfråga?

Tidningen Elektrikern kommer att intervjua riksdagspartierna inför valet. Vilka frågor vill du att politikerna ska svara på? Det är valår. Ett valår där mycket, kanske mer än någonsin, står på spel. Nu vill vi veta era viktigaste frågor inför valet.

TÄVLING: Skicka in dina bästa elskämt!

Vardagen kan lätt kännas lite statisk, som en stadig ström av likriktning utan spänning. Därför vill vi på Tidningen Elektrikern ha just din hjälp att leda lite ljus i höstrusket – med dina bästa elskämt.

Tävlingen avgjord: Här är de bästa matlådorna!

I början av september efterlyste vi bilder på era matlådor. Det är tydligt att mat engagerar, ni skickade in bilder på såväl kalla som varma maträtter, vegetariska rätter, fisk, kött, sallader och maskar. Nu har redaktionen valt ut tre av era bilder vars avsändare vinner varsin biobiljett.