Undersökningar visar att Sverigedemokrater utgör ungefär 25- 30 procent av LO:s medlemskår. Du som är arbetare och röstade på SD för att slippa utländska konkurrenter som dumpar löner och villkor och utländska bolag som snor jobben. Utländska bolag som tar över. Var är du nu?

Alla arbetare vill slippa lönedumpning, tappade affärer, och andra som tar makten. Vi vill hindra samma sak, men med andra utgångspunkter än SD.

Alla vi andra arbetare vill inte heller bli ”rövrända ”för att tala med en vokabulär som går hem. Det blir vi traditionellt sett redan av borgerligheten. Borgarna vill för allt i världen, stoppa förslaget om en ny upphandlingslag den 30/11. Trots att M bara för åtta år sen utropade sig till det nya arbetarepartiet. Sveriges arbetare har länge krävt skärpta regler vid upphandling och SD har varit med hela vägen.

Nu är det dödläge, ja i ordets rätta bemärkelse för Jimmy och hans kompisar i Stockholm har bytt fot!

Det har man gjort nu, när jobbet med lagförslaget var klart, tidigare var man med på vagnen. Det är inte sakfrågan som sådan man bryr sig om, fast att den är bra för alla arbetare. Utan det är makten man vill åt!

Det skiner igenom som en sol. Jimmy och hans kompisar i Stockholm struntar i er som är arbetare, arbetare offras när allt från sjukvård, till transporter kommer att upphandlas. Att du som är en av dem som röstade fram SD blir utan jobb eller tvingas gå ner i lön det bekommer dem inte. Såvida inte regeringen skulle börja krypa för dem. Men ärligt, kan man krypa för en kille som visserligen är duktig på att formulera sig, men som inte har koll, ens på att semester i Sverige är fastslagen i semesterlagen. Han står rakt upp och ner i Bromölla och säger att det kan ju en företagare och anställd förhandla om. Den killen heter Jimmy, och han tänker fatta ett beslut i riksdagen trots att han inte ens verkar förstå svensk arbetsmarknadslagstiftning. Makt skall man förtjäna, inte tvinga till sig på ohederligt sätt, och offrande av arbetare. Det har tillräckligt många i historien försökt med. Jimmy tänker leda sitt gäng emot det kanske största positiva beslutet för arbetare i Sverige sedan 70-talet. Ett beslut som är det enda som på allvar kan stoppa mycket av det som ni anser utgör grogrund för ert missnöje. Vill du som tillhör gruppen arbetare inte såga av den gren du sitter på så stoppa för allt i världen SD från att fatta fel beslut i riksdagen den 30/11.

Med vänliga hälsningar

Renaldo Tirone, Ingmar Fransson, Seko

Kaj Persson, Målarförbundet

Björn Nielsen, Fastighets

Nicklas Tempel, Per-Ola Nilsson Elektrikerna